Zoeken naar doe je

Uw zoekactie voor doe je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lenn 30 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Sportieve en zeer discrete kerel met stats 168/72/19, donker haar en donkere ogen, stoppelbaardje en twinky gezicht en zoals de titel dus zegt aan het uitkijken naar een gezonde, hygiënische, discrete en geile-passionele top die me deftig kan ontvangen voor een lekkere date op zaterdag 11/05. Geen interesse in hotelkamers of dergelijke. Ik val op ouder en stevig gebouwd, dus géén slanke mannen aub. Behaard is plus, zelf ben ik geschoren op lichaam. Ik sta voor veel open, alsook foto/film voor privé gebruik en bij fijne date fuckbuddy. Iemand die graag en goed kan masseren ook interessant, zelf masseren doe ik niet. Verder hou ik van tongen, pijpen, gelekt worden en geneukt worden. Liefst lekker passioneel en langdurig waarbij je meerdere keren klaarkomt. Reageer enkel en alleen als je valt in wat en wanneer ik zoek, met deftige omschrijving en stats van jezelf en hoe je een date concreet ziet en met foto.  

Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Ben 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje voor morgen
Zoals de titel het zegt ik zoek een sloppy pijp sletje. Die er van geniet om een lekkere lul zalig te verwennen. Dus heb je zin om mij lekker sloppy te pijpen. Jij weet perfect hoe je mijn orgasme uit te stellen. En dit doe je 4 keer en dan ga je door tot te finiche ik spuit hevig in je mondje en jij slikt het netjes door. Jij houdt ook van een gesprek want je wil mij nog eens laten spuiten dit kan de tweede keer terug met pijpen of ik neuk je lekker. En ik stel het ook uit na een paar keer los ik mijn lading in jouw kontje. Graag bare. Maar met kan ook. Jij bent wel volledig glad. Geen baard of snor. Jij kunt ontvangen. In Antwerpen centrum. Of in Turnhout centrum. Omdat dit het gemakkelijkste is voor mij. Dus heb jij morgen zin om je pijpskils te laten voelen. Heb je wat meer tijd dan 20 minuten. Laat me vlug iets weten en misschien slik jij mijn lekker eiwitten zaad. Graag ook foto van jouw herkenbaar als het kan. Ik ben een jonge 50ger Steve lichaamsbouw. De rest volgt nog geenfake  
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Soft
Hey, Welke man in heterorelatie heeft net als ik af en toe zin om stiekem te rukken en pijpen? Ik ben 35, 1 m74, 78 kg en mag gezien worden. Ik zoek iemand rond mijn leeftijd of jonger. Doe je graag lingerie aan dan heb je een streepje voor. Stel je voor en wie weet kunnen we vandaag nog afspreken.  
Bil 51 jaar Antwerpen - Aartselaar
Zoek sex vandaag , sex cinema boom
Hey ben biman versa/top 52 176 80 13/4 proper , soa vrij . Deze laaste tijdens heb ik echt zin voor me laten neuken , wie komt mijn zin waar maken ? We kunnen afspreken in sex cinema boom , zijn daar genoeg appart en discreet kabine , ik blijf daar zeker tot 17u , neuken doe ik ook graag met jong gasten !!  

Zoek sex vandaag , sex cinema boom
Can 31 jaar Limburg - Ham
31jr zuiderse bottom
Ik zoek date met een verzorgde top gast. Liefst iemand voor regelmatig. Ik ben discreet, maar doe niet aan blinddates. Ik ben 31jr zuiderse gast, 1m72 90kg. Zwart haar en bruine ogen. Ik kan ruim verplaatsen en ontvangen.  

31jr zuiderse bottom
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
John 20 jaar Antwerpen - Mechelen
Sexdate gezocht voor donderdag of vrijdag
Hey ik ben john 20 uit mechelen Heb bog niet veel ervaring zou graag met iemand of een koppel afspreken voor een leuke tijd doe veel buiten extreeme dingen mijn stats zijn 20/173/70/16×4 ik kan iet ontvagenwel verplaatsen laat maar weten wat je wilt doen en wanneer je zou kunnen en waar je wilt afspreken vergeet ook je stats niet eneen frootje mag altijd hoppelijk zien we mekaar snel. Kusjes john  
Bart 35 jaar Limburg - Bilzen
Ik kom la´gs
Ik kom vanavond langs. Bij binnenkomst kleed ik me onmiddellijk volledig uit en dan doe ik wat jij van me vraagt. Sta voor zeer veel open. Geef scenario! Of andere leuke ideeën? Ik bi man, 1m78, 70kg besneden. Graag omgeving hoeselt, bilzen,..  
Dieter 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosteeklo
Vanavond afspraak?
Hey zoek iemand om eventueel vanavond met af te spreken. Ben 23/178/95. Zoek iemand doe mijn kontje voor de eerste keer wil verwennen en zijn zaad er wil in lozen. Graag een mailtje met uitleg over jezelf.  
Roland 60 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Handsfree zuigen
Hallo, Ik zoek een liefhebber die regelmatig mijn onbesneden 14x4 handsfree wil pijpen en leegzuigen ergens buiten in de natuur. Ben 61, 183/90, sociaal, hygienisch, discreet, en kan bijna elke werkdag rond 17u-17u30 afspreken in de regio Brecht-Wuustwezel-Essen-Zundert-Breda. Allicht, als je dat wenst, doe ik hetzelfde bij jou.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10